» Status uppdatering - Tjänsten övervaka länkbyten är nu öppen för alla.
Vi övervakar just nu 34 länkbyten (öppen beta)

WebbhotellJakten

Registrera nytt konto | Glömt Lösenord

Startsida » Artiklar » E-handel - AnvĂ€nda WordPress som Webbshop

E-handel - AnvÀnda WordPress som Webbshop

En blogg som e-handelslösning undrar nog mÄnga hur det gÄr ihop men faktum Àr att WordPress har blivit mer Àn bara ett bloggverktyg. I dag bygger mÄnga grunden till sin hemsida pÄ just WordPress i och med den flexibilitet som finns hos alla plugins/moduler som gÄr att ladda ner gratis.

Om du har tÀnkt sÀlja mindre antal saker och inte har nÄgra planer pÄ att öppna en gigantisk webbutik den nÀrmsta tiden sÄ rekommenderas WordPress. Det positiva med WordPress som e-handelslösning Àr att det knappt krÀver nÄgra resurser jÀmfört med andra renodlade lösningar vilket gör att du kan köra webbshoppen pÄ ett relativt billigt webbhotell. Det gÄr Àven bra att köra större butiker pÄ en sÄdan hÀr lösning sÄ se inte det som nÄgot hinder.

ArtPal

För dig som tÀnker sÀlja lite egentillverkade produkter sÄ som smycken eller kanske konst kan prova att anvÀnda sig av ArtPal som Àr ett WordPress-plugin. Med det hÀr modulen fÄr du en enkel PayPal-integration dÀr du kan ta betalt via PayPal som Àr en elektronisk penningsöverföringstjÀnst. Den hÀr modulen lÀmpar sig till shoppar som sÀljer unika produkter vilket ger dig en realtidsförsÀljning, nÀr en produkt blir sÄld tas den bort frÄn webbshoppen för att undvika dubbelförsÀljning.

http://freerobby.com/opensource/artpal/

WordPress e-Commerce plugin

Vill du ha ett mer avancerat system sÄ rekommenderas den hÀr modulen som ger dig alla möjligheter till att köra en e-handelsbutik i stor skala. Med detta plugin kan du sÀlja flera av en produkt vilket passar bra om du ska sÀlja t.ex. böcker, skivor eller tjÀnster.

  • Full integration av PayPal
  • Enkel installation
  • Stöd för kuponger
  • Stöd för rabatter
  • Flera valutor

DÀr finns mycket mer som erbjuds med detta plugin och vi rekommenderar att du lÀser pÄ om modulen pÄ http://getshopped.org/features/

WooCommerce

Ett annat bra alternativ Àr WooCommerce som ocksÄ Àr en vÀldigt avancerat modul som ger dig liknande funktioner som WordPress e-Commerce. Detta plugin har Àven extra moduler som gÄr att köpa till för att förbÀttra funktionaliteten vilket tyvÀrr kan vara ganska dyrt men har du planer pÄ att satsa seriöst kan det vara vÀrt att lÀgga lite engÄngskostnader.

http://www.woothemes.com/woocommerce/Dela artikeln med andra

Andra intressant artiklarna