» Status uppdatering - Tjänsten övervaka länkbyten är nu öppen för alla.
Vi övervakar just nu 34 länkbyten (öppen beta)

WebbhotellJakten

Registrera nytt konto | Glömt Lösenord

Startsida » Integritetspolicy

Integritetspolicy

Om du behöver mer information eller har frågor om vår policy får du gärna kontakta oss via vårat kontaktformulär.

På www.webbhotelljakten.se är privatlivet för våra besökare viktigt för oss. Denna sekretesspolicy beskriver de typer av personlig information som mottagits och samlats in av www.webbhotelljakten.se och hur den används.

Cookies

Vi använder oss av cookies för att lagra information om besökarpreferenser, registrera användarspecifik information om vilka sidor som användaren har besökt, anpassar webbsidans innehåll baserat på besökarens webbläsare eller annan information som besökaren skickar via deras webbläsare.

Loggfiler

Liksom många andra webbplatser så använder sig www.webbhotelljakten.se av loggfiler. Den information i loggfilerna inkluderar Internet Protocol (IP) adresser, typ av webbläsare, Internet Service Provider (ISP), datum / tid stämpel, med hänvisning / sidor avslut och antalet klick för att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användares rörelser runt på webbplatsen, och samla demografisk information. IP-adresser och andra sådana uppgifter är inte kopplade till någon information som är personligt identifierbar.

Länkar till andra webbplatser

Denna webbplats innehåller länkar eller referenser till andra hemsidor till vilka denna integritetsspolicy inte är applicerbar. Vi uppmanar dig att kontinuerligt läsa relevant integritetsspolicy för varje webbplats du besöker.

Ändring av Integritetspolicyn

Integritetspolicy kan komma att ändras i framtiden, därför rekommenderar vi att du regelbundet besöker denna länk för att ta del av den gällande versionen av integritetspolicyn.