» Status uppdatering - Tjänsten övervaka länkbyten är nu öppen för alla.
Vi övervakar just nu 34 länkbyten (öppen beta)

WebbhotellJakten

Registrera nytt konto | Glömt Lösenord

Startsida » Webbhotell » Binero

Binero

http://www.binero.se/

Företaget grundades 2001 under namnet Aleborg Solution AB för att sedan 2007 starta en namntävling där Binero togs fram som vinnare i namntävlingen.

Binero AB som har sitt säte en bit utanför Stockholm och är känt från bland annat Internetworlds webbhotellstester åren 2009 och 2010 då de utsågs till Sveriges Bästa Webbhotell.


  • Privat
  • Företag
Startavgift
Årsavgift
Uppsägningstid
Avtalstid
E-postsupport
Telefonsupport
125 :-
828 :-
0 Mån
0 Mån


Utrymme
Trafik/månad
Serverplats
Platform
Kontrollpanel
100 GB
2000 GB
Sverige
Windows
Egenutv.
FTP-konton
E-postkonton
Domännamn
Subdomäner
Schema/Cron
Obegr.
Obegr.
Obegr.
Obegr.
Läs mer om paketet
Startavgift
Årsavgift
Uppsägningstid
Avtalstid
E-postsupport
Telefonsupport
125 :-
1656 :-
0 Mån
0 Mån


Utrymme
Trafik/månad
Serverplats
Platform
Kontrollpanel
200 GB
4000 GB
Sverige
Linux
Egenutv.
FTP-konton
E-postkonton
Domännamn
Subdomäner
Schema/Cron
Obegr.
Obegr.
Obegr.
Obegr.
Läs mer om paketet

Kundrecensioner


Patrik Carlson, Lördag 5 Januari 2013
Tid som kund: Mer än 1 år
Har haft binero i tre år för en php/mysql sida. Dock har problemen hopat sig och binero har helt enkelt inte kunnat/velat lösa dessa! Huvudsakligen har det rört sig om att hemsidan blivit seg och tagit 30-120 sekunder att ladda varje enskild sida. Detta har pågått i allt från timmar i sträck till flera dagar! Detta beror sannolikt på deras lastbalanseringssystem som helt enkelt låter mindre viktiga kunder stå i kö och vänta. Deras support ger snabbt svar men sälla bra svar som leder till en lösning.

Senaste problemen är att min epostadress har hamnat i deras spamfilter och har pratat med 4 personer på binero via epost, chat och telefon men ingen vet hur man ska lösa det.

Statistik funktion stängdes av för 10 dagar sedan och loggar inte längre trafik, helt utan min vetskap!

Behövde en backup på databasen men de lagrar bara backuper i en vecka och det tog över en vecka för dem att svara och förklarar var man hittade filerna (de låg i en dold mapp på servern) så det sket sig.

De går inte att ringa till dem via mobiltelefon! Alla mobilnummer är spärrade, man måste ringa via fast linje eller ringa deras utlandsnummer!

Har haft ytterligare ett 10 tal problem men huvudsakligen är det deras allvarliga driftstörningar som gör att gör mig vansinnig! Och att de inte kan/vill lösa dessa problem alls gör att jag verkligen inte kan rekommendera detta webbhotell.
Tillförlitlighet:
1 av 10

Support:
4 av 10

Kostnad:
7 av 10

Max Czz, Onsdag 28 November 2012
Tid som kund: ≈ Halvår
Mycket okunnig support som ofta inte är tillgänglig under ordinarie öppetider (t.e.x fredagen den 23e november 2012).

Chatten får man starta ungefär 5-10 gånger innan man får tag på någon. När chatten väl har startat tar de 5-10 minuter för support agenten att skriva en mening.

Löften som ges av supporten bryts. Supporten ger fel svar och när man påpekar det så är ursäkten från dem "jag är trött och seg i huvudet idag". Man kan undra vad det är för krav för att bli anställd av binero?


VARNING: om du gör en backup på din sql databas i deras webverktyg mylittleadmin så läggs backupen publikt tillgänglig på Internet där du inte ens har rättigheter att plocka bort den själv!

Och du kan gissa på hur lång tid det tar innan du får supporten att göra det? jo 3 dagar!!! och då har de öppet 365 dagar om året enligt deras hemsida.

Jag har påpekat detta för supporten att backupsen läggs publikt men har fått följande till svars:
"Jag har lagt in en förfrågan hos våra tekniker ang. hur myLittleAdmin sköter denna hantering i framtiden. Tills vidare kan vi inte göra någonting mer." så där ser vi hur binero ser på säkerhet. Listan skulle kunna göras ännu längre om varför du inte skall välja binero som webhotell!!!
Tillförlitlighet:
5 av 10

Support:
1 av 10

Kostnad:
8 av 10

Björn Hjorth, Tisdag 13 September 2011
Tid som kund: Mer än 1 år
Binero är ett utmärkt val av billiga webbhotel, Binero utlovar 99,9% upptid och det får jag säga att dom har eller rättare sagt under förra månaden hade jag 99,94% upptid med i snitt 724 ms respons tid från pingningar från servrar runt om i världen mest i USA och Europa.

Uttrycket man får vad man betalar för stämmer för Binero men du får mycket för pengarna, men om du har krävande hemsidor eller vill ha bättre stabilitet får du gå och skaffa en dedikerad server. Men själv sitter jag på 3 bloggar och 2 hemsidor med snitt 10.000 besökare om dagen på varje utan problem.

Jag rekommenderar varmt Binero till nån som precis startar upp eller inte har så krävande sidor.

Det skall dock tillägas att SSL certifikat inte finns för tillfället, vilket betyder att du inte kan få https på din eventuella webshop eller login formulär.
Men Jag ringde upp till dom och frågade om det var på gång, Och dom sa att det skulle komma innan slutet på året 2011, och skulle ligga på ca: 1100kr om året för ett certifikat.
Tillförlitlighet:
7 av 10

Support:
9 av 10

Kostnad:
10 av 10

John PÃ¥lsson, Torsdag 8 September 2011
Tid som kund: Mer än 1 år
Binero är ett utmärkt webbhotell faktiskt, billigt och bra support. Det är dock lite negativt är att de inte har flyttat över mig på den nya kontrollpanelen.
Tillförlitlighet:
8 av 10

Support:
9 av 10

Kostnad:
10 av 10