» Status uppdatering - Tjänsten övervaka länkbyten är nu öppen för alla.
Vi övervakar just nu 34 länkbyten (öppen beta)

WebbhotellJakten

Registrera nytt konto | Glömt Lösenord

Startsida » Webbverktyg » Övervaka länkbyten

Övervaka dina länkbyten

öppen beta

Nu har äntligen övervakningstjänsten för länkbyten släppts i öppen beta och vi söker just nu personer som vill prova den här tjänsten som är helt gratis. Allt som krävs är en registrering på hemsidan, registrera dig här.

Vi behöver även få in feedback på tjänsten så konstruktiv feedback är alltid välkommet t.ex. vad för funktioner saknar tjänsten eller vad går att förbättra? forum för feedback eller kontakta oss.

Brukar du byta länkar med andra personer?

Om du har problem med att övervaka dina länkbyten så är det här verktyget ett måste för dig. Tjänsten övervakar om sidan inte går att nå eller om det finns så kallade meta nofollow eller rel nofollow, systemet kollar även om en länk har blivit borttagen.

Nofollow används på interna eller externa länkar som man inte vill att sökmotorerna ska ge något värde till vilket betyder att om du har bytt länk med någon och det läggs en nofollow på länken så kommer sökmotorerna inte att ge något värde för länken eller till din hemsida.

Skulle där uppstå något problem med dina länkar så kommer tjänsten meddela dig via e-post med vilka länkar samt vad för problem som har uppstått.

Vad ingår?


  • Helt gratis tjänst.
  • Spara tid, låt tjänsten göra jobbet.
  • Nofollow, borttagen länk? då meddelas du.
  • Ingen åtkomst till hemsidan där länken ligger då meddelas du.
  • Tydlig länkinformation med gruppering.

Bilder från kontrollpanelenDela verktyget med andra